Glazbena radionica "Sve je u vibracijama"

Udruga "Dan po dan" poziva Vas na glazbenu radionicu "SVEJE U VIBRACIJAMA" (uz topli čaj) u srijedu 8.studenog 2017. godine u 18 sati (u prostorijama Mjesnog odbora Novi Jelkovec, Ljudevita Posavskog 25, Sesvete).

 

"Kako bi se vjerovalo u ljekovito djelovanje glazbe, potrebno je razumjeti određena pravila fizike. Na temelju modernih znanstvenih istraživanja, znamo da čvrsta, tvrda i kruta materija kao takva ne postoji. Atomska fizika pokazala nam je da je čak i najtvrđa tvar puna kretanja i puna života. Najmanji dijelovi materije vibriraju odnosno titraju. Fizika nas je također naučila da titranje, primjerice titranje gitarske ili klavirske žice, proizvodi zvuk.
Sve je u vibracijama! Svaki pojedini čovjek ima svoje vlastite vibracije i svoju vlastitu frekvenciju titranja. Dokazano je da se vibracije mijenjaju promjenom misli. Prema tome je moguće govoriti o „liječenju“ vibracijama, budući da se misli sastoje od elektromagnetske energije, dakle energije titranja, koja prelazi na tjelesne stanice i uzrokuje reakcije. Nervoza je npr. znak velikog broja negativnih energija titranja, koje dovode do „unutarnjeg nemira“, o kojemu u današnje vrijeme mnogi ljudi govore" ističe prof Dalija Mock, voditeljica radionice.

 Veselimo se Vašem dolasku!

20171107 glazbena