Otvorena Finina poslovnica

U utorak, 13.02.2018. godine otvorena je poslovnica Fine u Novom Jelkovcu na adresi Ljudevita Posavskog 25/B. Prenosimo u daljnjem tekstu prioćenje za javnost.

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

FININA POSLOVNICA OD DANAS U NOVOM JELKOVCU

Zagreb, 13. veljače 2018. 

Danas je u Novom Jelkovcu u Sesvetama, na adresi Ljudevita Posavskog 25/B, otvorena nova Finina poslovnica.
Stanari ovog naselja kao i tvrtke koje posluju u blizini, sad mogu svoja plaćanja i ostale transakcije obavljati brže, bliže i povoljnije. Radno vrijeme Fine je radnim danom od ponedjeljka do petka od 8,00 do 14,30 sati te svaka 2. i 3. subota u mjesecu od 8,00 do 12,00 sati.
Građani u Fini u Novom Jelkovcu mogu plaćati određene račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, imatelji kartica u Fini mogu obavljati transakcije plaćanja, uplata i isplata putem POS uređaja, kao i obaviti primitak i slanje gotovog novca putem Western Uniona.
Također, mogu se registrirati u sustav eGrađani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave.
Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, obrade gotovog novca i trezoriranja istog, razmjena novca, te usluge izdavanja digitalnih certifikata vezane uz fiskalizaciju.
Pozivamo vas da ovaj mjesec svoje režije platite u Fininoj poslovnici Novi Jelkovec, a najbrže klijente očekuju prigodni pokloni.
Više informacija o Fininim proizvodima i uslugama dostupno je u Fininim poslovnicama, putem besplatnog telefona 0800 0080 te internetske stranice www.fina.hr.